Voldsom korrektion i bitcoin er måske en overdrivelse

Den voldsomme korrektion i Bitcoin er sket… eller er den ?

Bitcoin er faldet 20% de seneste 24timer, Bitcoin er fortid, Kryptovaluta i voldsom korrektion – Ja man skal høre meget før ørene falder af og det er virkelig det der er situationen omkring cryptovalutaer da der har været voldsom spekulation omkring netop fremtiden for disse virtuelle valutaer og der har hele finansbranchen ventet på et crash som også skete for 3 dage siden.

I min optik skete der rent faktisk ikke noget crash men blot en mindre korrektion. Se blot på mit seneste indlæg omkring cryptovalutaer d. 16 august 2017 hvor jeg beskrev værdien af en bitcoin som 4300 USD du kan læse her. Det er selvfølgelig voldsomt mange penge men rent faktisk er værdien nu i skrivende stund 14202 USD hvilket betyder, at på kun 4 måneder og 9 dage er værdien steget til 3.3 gange så meget som, da jeg skrev det sidste indlæg. Ja og det er efter den voldsomme korrektion i markedet. Seriøst der er nogle der ikke helt forstår sig på den type valutaer hvis man ikke kan acceptere et mindre fald når man kunne há tjent cirka 10000 USD på én enkelt bitcoin på 4 måneder.

Jeg vil anbefale tvivlere på, at følge udviklingen på coinmarketcap der viser perfekte overblik over kursudviklingen den seneste time, de seneste 24 timer og 7dage tilbage. Supplerende har de også grafer over  udviklingen.

Hvilken kursudvikling har vi set i Bitcoins på det seneste ?

Det er allerede beskrevet rigtig fint herover men Bitcoin har været helt oppe i en værdi på 19535 USD d. 17 December som du kan se via charts her. Jeg syntes personligt, at værdien er lidt for høj og faktisk måske lidt overophedet på den ene eller anden måde.

Alternative Cryptocoins der er vores bud i 2018…

Jeg tror personligt meget på alle typer valutaer især cryptovalutaer og der er det især Ripple som ligenu har en værdi på ca. 1 USD som jeg spår stor succes igennem 2018. Det er dog ærligt talt uvidst hvordan det kommer til, at gå med mine egne Ethereum cryptocoins som jeg købte tilbage i August måned. Der er mange der spår, at de vil stige i værdi.. men umiddelbart er det svært for mig, at se præcist hvilken retning de går i men de fleste analytikere på nettet nævner, at de nok skal komme over 1000 USD indenfor ét år og den nuværende kurs på 771 USD er virkelig svær, at vurdere for mit vedkommende. Mine Ethereum blev købt i ca. 450 USD stykket så der er personligt en fortjeneste på den og den fortjeneste skal givestvis re-investeres i Ripple.