Omlægning af boliglån er en overset mulighed

Har du overvejet omlægning af dit boliglån ?

Vi har tidligere udarbejdet en god guide til boliglån online som et aktivt værktøj til dig der overvejer, at optaget boligfinansiering. Det du skal være særligt opmærksom på ifm. boligfinansiering er, at kreditforeninger normal kun yder lån på op til 80% men så er renten også rigtig fornuftig og de resterende 20% kan finansieres via et pantebrevslån.

I den sammenhæng er det netop, at vi har valgt at skrive denne artikel da der kan være store fordele ved at omlægge sit boliglån på det rigtige tidspunkt. Der er nemlig underliggende obligationer til fastforrentede boliglån og der kan være rigtig mange penge, at spare ved at sikre en korrekt omlægning på det rette tidspunkt.

Det skyldes, at kurserne går op/ned altafhængig af hvordan renteniveauet er og derfor kan man med fordel løbende følge med i markedet for, at forstå hvornår det kan betale sig at indfri og omlægge sit lån. Vi vil her på siden dog klart opfordre til, at man vælger et professionelt firma som en finansiel rådgiver til at sikre man omlægger på netop det helt rigtige tidspunkt, da det ofte kan blive noget af gambling hvis man som privatperson selv træffer beslutningerne på det tidspunkt hvor mavefornemmelsen er ok. Vælg en professionel løsning og vi udbyder ikke overvågning af boliglån her på Lån.dk – men vi opfordre dig til, at finde en udbyder der tilbyder netop den løsning.

Som du kan se af ovenstående billede er det nemt, at tænke på det idylliske hus men rent faktisk er køb af en bolig en rigtig stor investering og derfor kræver det, at man ikke blot optager et lån uden at tænke på den virkelige lange bane også.

Risikoklassificering af boliglån på det danske marked

Finanstilsynet har valgt, at oprette en god guide ifm. risikoklassificering af boliglån på det danske marked som rent faktisk kan være en guide til, at forstå risikoen ved det låneengagement som man er på vej til at optage. Du kan læse mere om netop risikoklassificering her.