Medlemsfordele i danske supermarkeder

Medlemsfordele ved supermarkeder

Mange mennesker, især studerende og forskellige udsatte grupper, oplever ofte at det kan være svært at få hverdagen til at hænge sammen økonomisk. Udover at det er smart at organisere sine indkøb i store butikker hvor man kan få alle sine ting på en ting, kan det have visse økonomiske fordele. Udover at modtage nyheder fra sit supermarked får man også forskellige tilbud og medlemsfordele, som primært er forskellige rabatter på dagligvarer, men de forskellige kæder har også udviklet specielle tilbud, hvor man kan modtage forskellige gratis services og rabatter, hvis man køber ind for et bestemt beløb, kan man f.eks. få køkkengrej af en bestemt designlinje til en stærk nedsat pris.

Her kan en smartphone være en god allieret i den daglige kamp over at skabe overblik, også i supermarkedet, hvor der både skal holdes styr på indkøbssedler, børn, tilbudsmærker og tilbud. Så slipper man derved for både huskelister af papir, samlemærker og krøllede tilbudsaviser. Selvom de fleste supermarkeder i Danmark er samlet under Coop, kører de enkelte supermarkeder forskellige kampagner, men med en smartphone får man hurtigt overblik.

Teknologien gør det dermed nemmere at købe skabe sig overblik over sin hverdag og sine indkøb. Udover tilbud og medlemsfordele kører de forskellige supermarkeder også initiativer og aktiviteter over sociale medier. Bl.a. kan man opnå ekstra rabatter ved at købe ind for naboer og venner samt dele sine indkøbslister for derved at give andre inspiration til madlavning. Der er dermed mange fordele at opnå ved at undersøge mulighederne ved de enkelte supermarkeder.

Se alle artikler om lån →