Står du og skal låne penge til briller ?

Skal du bruge et lån til briller

Der findes efterhånden rigtig mange forskellige optikere der tilbyder, at man som privatperson kan vælge at optage et forbrugslån til briller.
I den forbindelse er det vigtigt, at man overvejer konkret hvad man har brug for, da der ofte kan være en del omkostninger forbundet med at købe briller på afbetaling. Du skal som privatforbruger kigge meget på de samlede omkostninger i hele løbetiden, da det er vigtigt at kende totalprisen på de briller man køber.

Husk ÅOP hvis du vælger, at købe på afbetaling

Hvis du køber netop briller på afbetaling kan det godt betale sig, at sætte sig ind i begrebet ÅOP(årlige omkostninger i procent), da det svarer til kiloprisen på et lån. Det er den procentuelle omkostning som du har årligt ved, at have det lån som du optager. Du skal derfor ikke spekulere over renten når du låner men nærmere sammenligne ÅOP på de lån du overvejer, at optage.

Hvordan kan vi hjælpe dig ?

Lån.dk er en kommerciel portal der sikre privatbrugere et overblik over netop lån til forbrugsydelser og derfor kan du nemt danne dig et overblik over udbydere af forbrugslån her på vores site. Det betyder med andre ord, at du nemt finde nogle priser på hvad det koster at optage et lån til briller. Vi anbefaler ofte, at du blot ser på de långivere og eventuelt venter lidt tid med, at ansøge når du føler dig helt sikker på at det er den bedste løsning.

Hvad er den billigste løsning ?

Du skal klart overveje om du rent faktisk har behov for, at låne penge til at købe dine briller ? I visse tilfælde er det nok smartere, at købe nogle billigere briller og derefter spare op til netop de briller man ønsker sig.

Se alle artikler om lån →