En kamp om formidling af lån online

Der har idag været en artikel i Børsen der beskriver hvilken udfordring der er indenfor formidling af forbrugslån online hvor der er flere forskellige udbydere der arbejder på, at skabe en markedsledende platform for netop formidling af låneydelser.

I den forbindelse er det oplagt, at skrive lidt omkring Lån.dk og hvad der adskiller vores website med en række andre aktører på nettet, da det givetvis kan være svært at forstå forskellen når man blot er på udkik efter finansiering som privatperson via nettet.

Hvor er vi anderledes end de andre

  • Dette website arbejder udelukkende med, at give tips&råd og ingen former for rådgivning, da vi ikke ønsker at yde den slags
  • Dette website giver ikke forkerte oversigter over renteniveauer samt ÅOP beregninger som man kan finde på enkelte udbyderes websites.
  • Dette website arbejder udfra en løsning hvor vi bliver betalt af annoncøren for de reklamer der er på vores website og derfor går vi ikke ud og kalder os uafhængig service ydelse som nogle gør. Vi får dækket omkostningerne via reklamer på websiden og derudover har vi rent faktisk på næverende tidspunkt ikke den store økonomi i, at drive websitet.
  • Vi donerer en stor del af vores indtjening til velgørenhed, da vi ønsker at give noget igen som en del af vores CSR politik.

Lån online er noget som der er flere som rent faktisk er ude efter og det er vigtigt, at man kigger sig godt omkring på nettet før man blot ansøger om et lån.

Se alle artikler om lån →