Hvor finder man obligationskurser på kreditforeningslån ?

Hvor finder man obligationskurser ?

Du finder obligationskurser hos de forskellige kreditforeninger på nettet og ofte kan det være en god ide, at tale med sin lokale bank før man vælger, at ansøge om et kreditforeningslån da de kan anbefale en hvilken lånetype der matcher ens privatøkonomi bedst og derved får man også overblik over hvilken både bidragssatser, renteniveauer og obligationskurser der findes på det nuværende marked.

Hvem udbyder obligationslån ?

Der findes flere danske udbydere af kreditforeningslån som boligfinansiering og vi har herunder lavet et godt overblik til dig der ønsker, at få et overblik over de udbydere vi kender der kan tilbyde nogle konkurrenceprægede obligationslån med skarpe kurser.

Realkredit Danmark – er et realkreditinstitut der siden 2001 har været en del af den danske bank koncern kaldet Danske Bank. Realkredit Danmark har en lang historie som man kan læse på denne side.

BRF Kredit – er også et realkreditinstitut der siden 2014 har været ejet af Jyske Bank og derved er selskabet også kontrolleret af en bank på lige fod med Realkredit Danmark. Det er vores klare opfattelse, at når man skal optage boligfinansiering kan det være en god ide at få rådgivning af sin lokale bank og derfor er både Realkredit Danmark og BRF kredit rigtig gode bud.

DLR kredit – er også et realkreditinstitut på lige fod med ovenstående dog er det ejet af lokale og regionale pengeinstitutter. DLR har igennem længere tid specialiseret sig i landbrugsejendomme hvorved, at de har en virkelig stor kompetence når det kommer til långivning og vurdering. Så hvis du er på udkik efter et lån til en landbrugsejendom kan det være en fordel, at kontakte DLR først. Supplerende skal det nævnes, at DLR rent faktisk også tilbyder erhvervsfinansiering af udlejningsejendomme og de har en lang række andre låntyper.

Nykredit – er oprindeligt stiftet i 1985 som et af de nyere realkreditinstitutter der har en række ydelser på hylderne hvor de udover normale realkredit ydelser rent faktisk også tilbyder bankprodukter, da de også driver en helt normal bank.

Du finder hos alle 4 udbydere herover et godt overblik på deres webside om hvilken obligationskurser de har når du skal ansøge om et boliglån hos dem.

Se alle artikler om lån →