Finansiering af bil uden udbetaling – kan gøres med forbrugslån

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Køb af bil helt uden udbetaling

Der findes en lang række bilforhandlere som tilbyder, at man kan købe en bil uden udbetaling og der skal man altid se på omkostningerne, da den årlige omkostning i procent godt kan være rigtig høj hvis man vælger, at købe bil på den måde. I visse sammenhænge er det meget smartere, at finde den bil man ønsker og så tage en dialog med sin lokale bank omkring finansiering via et normalt billån eller via et forbrugslån online.[/vc_column_text][vc_widget_sidebar sidebar_id=”sidebar-affiliates”][vc_column_text]

I visse sammenhænge er det også værd, at overveje hvor meget man ønsker at betale tilbage og i den sammenhæng bruge en billånsberegner for, at se hvad det realt koster når man køber en bil uden udbetaling, da det kan være at renten er dyrere end hvis man vælger, at lægge penge i udbetaling på sit bilkøb. Vi oplever her på siden en ret stor interesse for bilfinansiering men det er selvfølgelig rigtig vigtigt at finde netop den type finansiering der matcher ens bilkøb.

Hvor meget skal man lægge i udbetaling på billån ?

Det er generelt en god ide, at lægge 20% i udbetaling på et billån, da de fleste finansieringsselskaber har det som minimum når de låner penge til bilkøb.

Vi anbefaler klart, at du bruger en billånsberegner for, at se præcist hvad det koster hver måned at sidde i den kommende bil, da det ofte er et kompliceret regnestykke at optage et lån til en ny bil. Det er også vigtigt, at kigge på de konkrete omkostninger til driften af bilen som forsikring, benzin, sprinklervæske, reparationer, nye dæk, omkostninger til syn og bilvask. Når man køber bil er det derfor vigtigt, at man indregner alle sine omkostninger og lægger et budget over hvad man har råd til og hvad man gør hvis der uventet sker noget med bilen.

Du kan alternativt overveje om finansiering af en bil uden udbetaling er den rette løsning eller om du blot skal overveje, at lease en bil, da nogle leasingselskaber rent faktisk tilbyder en ret attraktiv finansieringsløsning som kan tilgodese nogle behov på en god måde.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Se alle artikler om lån →