Billig elbil i 2019

Vi har tidligere skrevet en god guide hvis du var på udkik efter den billigste elbil og i den sammenhæng er det vigtigt, at nævne der sker virkelig meget på elbilsmarkedet i Danmark.

I den sammenhæng er det vigtigt, at fokusere på om det rent faktisk er det billigste, at købe en ny elbil i 2019 eller vælge, at reparere på en ældre bil. Det er omtalt lidt i vores guide her omkring netop køb af ny bil i forhold til renovering af en ældre bil.

Vi oplever nogle der syntes, at det kan være virkelig svært at finde ud af hvad der rent faktisk er smartest når man er på udkik efter en ny elbil.

Du kan med fordel kigge dig lidt omkring efter netop en brugt elbil, da der efterhånden er rigtig mange til salg på nettet og derved kan du blive kørende til en rigtig fornuftig pris. Ja med andre ord er det ikke altid billigste eller nemmest blot, at vælge at købe en ny elbil hvis man er på udkik efter en elbil.

BMW i3S rækkevidde og pris

Vi er her på redaktionen især vil med BMW´s i3S model som virkelig sparker røv for, at sige det på godt dansk.

BMW i3S giver følgende performance: 330km på en opladning og kører op til 100km/t på kun 6.9 sekunder. Det er ekstremt hurtigt når man tænker på den ret moderate og gode anskaffelsessum som rent faktisk er meget konkurrencedygtigt.

Bilmagasinet har tidligere omtalt BMW i3S som “En af de mest seriøse elbiler på markedet” og netop dette må vi bekræfte, da bilen simpel er en fantastisk køremaskine som kan glæde enhver kommende bilejer.

Det eneste der kan tale imod, at købe en BMW i3S er elbilsmarkedet udvikler sig i en rivende fart og derfor sker der meget på især fronten for rækkevidde – det er dog fortsat vores anbefaling, at du tager en testtur hos en lokal BMW forhandler og så finder ud af hvordan bilen rent faktisk matcher dit kørselsbehov.

Se alle artikler om lån →