5% lånet er åbnet og lukket igen

Vi har her på siden beskrevet en kort guide omkring opkonvertering af kreditforeningslån i vores afsnit omkring obligationskurser.

I den sammenhæng skal nævnes, at renten er stigende som beskrevet tidligere og det rent faktisk nu er muligt, at optage et 5% kreditforeningslån med afdragsfrihed tæt på kurs 100 i de seneste par dage.

I skrivende stund er 5% lånet allerede lukket over kurs 100 og nu er det 4% lånet som er attraktivt igen tæt på kurs 98. Renten går op og ned i disse dage og samtidig er der en meget skriveri i medierne omkring den høje inflation som også har ramt den danske økonomi.

Det er usikkert hvordan renteniveauet i fremtiden kommer til, at udvikle sig på obligationslån og vi anbefaler altid her på siden, at man kontakter sin bank eller en uafhængig rådgiver hvis man ønsker vejledning til optagelse af finansiering til boligkøb.

Hvad skal man overveje før optagelse af et 5% kreditforeningslån ?

  • Tidshorisonten for hvor længe man skal eje boligen.
  • Hvad er formålet med fastforrentet kreditforeningslån.
  • Hvorfor vælger man afdragsfrihed.

Samtlige af ovenstående spørgsmål er noget hvor der ikke er et entydigt svar som matcher på alle. I den sammenhæng er det yderst vigtigt, at være sikker på at man vælger netop det lån som matcher ens privatøkonomi.

En kommentar til “5% lånet er åbnet og lukket igen”

  1. Great post. I was checking constantly this webnlog and I aam
    inspired! Extremely helpfil informstion specialy the closing phase 🙂 I del with suc information much.
    I sed to be looking for this cetain information for a
    very long time. Thhank you and good luck.

Skriv en kommentar